Ainsyafinah
This weekend tinggal sorang, since roommate balik rumah. Bangun subuh, tumbang balik. Ok, aku x start lagi nak revision. Wahaha..

Sekarang café tutup untuk pembersihan [ memang patut pun ]. Naseb K.As bukan, malas la nak menapak panas2 ni. Cheh..mcm puteri lilin pulak..haha.

Lepas Zuhur, decide nak pegi J.J. Lalu bilik Laili, terserempak dengan dia. Dia nak join sekali, let’s go bebeh!! Jalan kaki jer. Sampai kt J.J lepak kt MPH. Agak dah puas, gerak balik. Before tu, beli sweet potato!! Yummy, sweetttttttnyerrr !!! [ ini tujuan sebenar aku ke J.J ] plus La Bo Heme roti buat bekalan malam ni.


Malam pun lepak2 jer, x study lagi..adehh. Esok sayep study!!! JANJI !! :D
Labels: edit post
1 Response
  1. nuyui Says:

    suker tau pegi x ajak akak.... benci nyer... nak merajuk la mcm ni... wawawawawawa.....


Post a Comment